JCI PLAY 4×4 editia a 7-a, Cheile Dobrogei

JCI Constanța impreuna cu Asociația Off-Road in Dobrogea, Active Training si PlayXP.net invită pasionații de activități în aer liber și adrenalină sambata, 17 mai, la ediția a 7-a a proiectului JCI PLAY 4×4, o modalitate non-conformista de a face business networking.

cover

Organizatorii au ales un traseu off-road in Cheile Dobrogei unde vom vizita Lacul Tașaul, Gura Dobrogei, Pestera Liliecilor si alte obiective turistice deosebite din aceasta zonă. Participanții vor fi impartiți în echipe și vor avea de îndeplinit mai multe misiuni. Pe traseu se vor desfasura o serie de activitati antrenante: jocuri de strategie si de comunicare in cadrul fiecarei echipe formate .

Proiectul urmarește sa promoveze activitațile în natura și obiectivele ce pot fi vizitate pe traseul ales, unele locuri fiind accesibile doar pe teren accidentat. Participantii la JCI PLAY 4×4 vor lucra în echipă, vor afla informații interesante despre meleagurile Dobrogei și vor admira peisaje memorabile.

“Sarea și piperul” evenimentului le vor constitui jocurile pe echipe care se vor derula pe parcursul întregii zile, concepute de profesioniști în activități de team building (Active Training), menite să faciliteze interacțiunea dintre participanți.

Traseul ales de organizatori este ușor de parcurs de orice masină 4×4 dotată corespunzător. Pe parcursul traseului sunt zone în care se poate face off-road veritabil. Mașinile care doresc se pot opri cateva minute pentru a se bucura de terenul accidentat, dar nu este obligatoriu pentru toți participanții.

Persoanele care vor să participe la eveniment ori să afle informații suplimentare sunt rugate să ne contacteze telefonic (0766400181 – Ramona Leonida, responsabil cu înscrierile). Startul evenimentului se va da la sediul FORTE LIFE la ora 8.00, sambata 17 mai 2014.

Pentru a vă rezerva un loc la JCI PLAY 4×4 editia a 7-a din 17 mai 2014, vă rugăm să completați formularul de înscriere de mai jos și să trimiteți dovada plății pe adresa 4×4@jciconstanta.ro până pe data de 15 mai 2014.

Termen limita de inscriere: 15 mai 2014.

Atentie! Locurile sunt limitate!
Ne rezervăm dreptul de a selecta participanții, in limita locurilor disponibile.

Pachetul 1150 lei/persoana – include tot programul zilei de 17 mai 2014 pentru JCI PLAY 4×4.

Poți participa chiar și fără a avea mașina personală 4×4 sau loc în mașina unui prieten.
Pachetul 2
200 lei/persoană – include tot programul zilei de 17 mai 2014 pentru JCI PLAY 4×4 si 1 (un) loc in masina de teren. Acest pachet este destinat persoanelor care nu vin cu masina de teren proprie sau nu au un loc in masina unui prieten care participa la eveniment.

Membrii JCI și membrii Off-road în Dobrogea beneficiază de un discount de 50 lei din prețul pachetelor de mai sus.

Plata se poate face în contul Asociației Junior Chamber International Constanta: RO21BTRLRONCRT0235391701, deschis la Banca Transilvania Constanta. Vă rugăm să trimiteți dovada plății pe adresa de email 4×4@jciconstanta.ro.

Recomandari de echipament pentru participanti si masini:

ECHIPAMENT PERSONAL INDIVIDUAL: rucsac/rucsacel, echipament tip “montan” sau haine cat mai sportive, haine groase, pelerine de ploaie, caciula/sapca, manusi, tricou/haine de schimb (pot transpira sau se pot murdari), ochelari de soare, APA si SANDWICH/ENERGIZANTE, aparat foto, lanterna, carti de vizita.

ECHIPAMENT PENTRU MASINILE/SOFERII DE OFFROAD: echipamente offroad (roata rezerva, ulei, apa parbriz, cris, chei, levier, cablu tractare, troliu, ,compressor/pompa), statii, APA si SANDWICH/ENERGIZANTE, VESTA REFLECTORIZANTA, trusa prim ajutor, patura, haine de “tavaleala” si manusi, statii si tel mobile incarcate, rezervorul plin.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

Comments are closed.